• Admin

Filmproject | Covid- 22

Wie altijd al heeft gedroomd van een carrière als acteur kan binnenkort zijn hart ophalen. Jongerenwerk MAZZEL en PEERtoftheater starten een filmproject met jongeren. Daarvoor zijn we op zoek naar jongeren van twaalf jaar en ouder, die affiniteit hebben met acteren. In een reeks workshops die gegeven wordt door PEERtoftheater, leren de acteurs in spe de basis van acteren. Het eindresultaat is een korte film van 45 minunten die, als de maatregelen het weer toelaten, op verschillende plekken te zien zal zijn. Het filmproject heeft een link met de coronapandemie, sterker nog de film gaat over het covid-probleem. Alleen wordt deze in een heel ander jasje gestoken, waardoor de jonge acteurs zich volledig kunnen uitleven in hun rol. Het wordt vuurwerk!

Acteerworkshops Jongeren die de uitdaging aangaan om zich te verdiepen in de wereld van acteren, krijgen een aantal workshops waarin ze de basis van acteren leren, zowel individueel als in groepsverband. “Leren acteren is ook het ontwikkelen van je zelfvertrouwen.”, vertelt Marijke van PEERtoftheater, “Door uit je comfortzone te stappen leer je je grenzen verleggen en jezelf beter kennen. Er is alle ruimte voor creatieve ideeën van de jongeren zelf. Of je nu een hoofdrol speelt, figurant bent of liever grimeert, het gaat erom dat we er een leuke tijd van maken.”


Hoe de workshops er precies uit gaan zien hangt af van de dan geldende maatregelen, maar de dames van PEERtoftheater zijn niet voor één gat gevangen en creëren mogelijkheden binnen de richtlijnen. “We gaan sowieso van start.”


WORKSHOPS

De workshops vinden plaats op donderdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur.

We zijn bezig met het regelen van een geschikte locatie. Hierover snel meer!


De workshops vinden plaats op de volgende data.

18 maart, 25 maart, 01 april, 08 april, 15 april, 22 april, 29 april en 06 mei.Jongeren kunnen zich aanmelden via talie@alsjemazzelhebt.nl


Bron: ELNA |Dinès Quist

205 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven