• Admin

Voetbalmix tournooi 'Samen D'R AN!'Of je nu voetballen kunt of niet, iedereen tot 18 jaar is welkom voor een verfrissende training en een gezellig toernooitje. In elk (kerk)dorp met een voetbalveld wordt een ‘Voetbal Mix Toernooi’ georganiseerd waar de jeugd van Oost Gelre training krijgt van professionals van De Graafschap. Jongerenwerk MAZZEL organiseert de middagen samen met Stichting De Graafschap Verbindt.Lekker samen bewegen is het doel van de sportieve middagen. Dat er ook nog wat te leren valt van professionele trainers maakt van de sportmiddag een bijzondere ervaring. Er wordt niet alleen gevoetbald maar er worden ook leuke sportieve activiteiten gedaan waaraan iedereen mee kan doen. Voetbalervaring is niet nodig. Er wordt een mix aan activiteiten gedaan met een gemixte club kinderen en tieners.


Voor kinderen en tieners De sportmiddagen worden opgesplitst in twee leeftijdscategorieën. Een club van 6 tot 12 jarigen en een club van 13 tot 18 jarigen. In elk dorp met een voetbalvereniging, wordt de komende zeven weken een middag georganiseerd. Een trainer van De Graafschap en een vijftal sportstudenten van de HAN zorgen voor sportief vermaak voor de jeugd. Vrijstelling van de GGD zorgt ervoor dat er plek is voor 40 kinderen per middag. Iedereen die het leuk vindt om lekker samen te bewegen en een gezellige middag te beleven kan zich opgeven.De Graafschap en MAZZEL Met dank aan de subsidie van de overheid, om jeugd de coronatijd door te helpen, heeft MAZZEL deze sportmiddagen kunnen organiseren. Sinds kort heeft De Graafschap de stichting ‘De Graafschap Verbindt’ opgericht. Michael Ogubai is in dienst van De Graafschap en houdt zich bezig met de maatschappelijke taak in de regio. De Graafschap wil een rol spelen in het sociale welzijn van de mensen. Dit doen wij onder andere door ons lokaal in te zetten om met onze expertise gemeenten en maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Het voetbalaspect is daarbij niet het belangrijkste, maar wel heel leuk om te doen.
Lekker samen bewegen De komende weken doen we alle kernen van Oost Gelre aan. Achtereenvolgens vinden de trainingen plaats in: Lichtenvoorde, Groenlo, Vragender, Harreveld, Lievelde en Zieuwent (in verband met het weer en een besmetting zijn de laatste twee naar achteren geschoven). Aanmelden kan via: info@degraafschapvebindt.nl

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven